KOOS wil verschil maken in het leven van kinderen, jongeren en gezinnen, doe jij met ons mee? KOOS is sinds 2020 verantwoordelijk voor alle specialistische jeugdhulp in het westelijk deel van Utrecht. Wil jij met ons verder bouwen aan deze unieke uitdaging en unieke werkwijze?

 

KOOS is een netwerkorganisatie die voortkomt vanuit Altrecht, de Rading, Reinaerde, de Opvoedpoli en Youké. We werken met een mix van professionals vanuit een Buurtgericht-Ambulant-Specialistisch-Expertise team (BASEcamp).  Vanuit onze BASEcamps pakken de professionals alle vraagstukken rondom  specialistische jeugdhulp op. Dit vraagt om los te komen van oude denkkaders en protocollen én om niet aanbodgericht te denken. Vanuit de gemeenschappelijk visie van Positieve Gezondheid werken we aan de huidige en toekomstige vraagstukken van kinderen, jongeren  en hun gezinnen in Utrecht. Meer weten over het Utrechtse zorgmodel? Bekijk dan deze pagina.

 

Als professional bij KOOS krijg je een uitdagende functie binnen een organisatie met korte lijnen. Samen met andere ambitieuze collega’s ontwikkel en bouw je KOOS verder op. Vanuit jouw expertise draag je bij aan het innoveren van het zorglandschap. Je krijgt een dienstverband bij één van de initiatiefnemers van KOOS.

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar vacature@koosutrecht.nl

 

Voor het studiejaar 2023-2024 zijn de stageplekken vervuld.

 

Wij werven zelf onze nieuwe collega’s en hebben geen behoefte aan acquisitie.