Cliënt Ervaringspunt

Wij vinden jouw mening over je ervaring met KOOS erg belangrijk. Van jouw input kunnen we leren om elke dag beter te worden. Daarom vragen wij je bij afronding van je traject bij ons om je mening te geven via de Ervaringwijzer, een korte, digitale vragenlijst. Wil je je ervaring persoonlijk delen met iemand bij KOOS? Meld je dan bij het Cliënt Ervaringspunt via info@koosutrecht.nl. Op basis van jouw ervaring gaan we met elkaar in gesprek over hoe we de werkwijze van KOOS kunnen verbeteren en vernieuwen.

Jongerenpanel

Vind je het leuk om mee te denken met innovatieprojecten of over de ontwikkeling van KOOS? Meld je dan aan voor ons Jongerenpanel via info@koosutrecht.nl. Het KOOS Jongerenpanel bestaat uit jongeren met verschillende achtergronden en ervaringen.

Het panel denkt (gevraagd en ongevraagd) mee, participeert en ontwikkelt door met als doel betere jeugdhulp voor kinderen in Utrecht. Je kan je ook aanmelden als je geen of ergens anders jeugdhulp hebt gehad.

Raad van Verbinding

Naast het Jongerenpanel en ons Cliënt Ervaringspunt is er een Raad van Verbinding. In de Raad van Verbinding worden trends, maatschappelijke en overkoepelende vraagstukken vanuit de wijken besproken. Per thema kan de bezetting van de Raad van Verbinding verschillen. Er kunnen bijvoorbeeld jongeren en ouders meedoen, maar ook mensen van de gemeente of andere goede meedenkers. Lijkt het je leuk om zitting te nemen in de Raad van Verbinding? Stuur dan een mailtje naar info@koosutrecht.nl